Д-р Иван Събев: Вярвам, че промяната в режима на управление на държавата предстои!

21.03.2021 г. От Щаба на 727 A A A

     Здравейте, приятели и познати!

     Приех да участвам в листата на коалиция „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“ с пълната убеденост и увереност, че промяната в режима на управление на държавата предстои! Промяна, която ние – младите и образовани хора, избрали да останем, да създаваме и да се развиваме тук, в България, трябва да постигнем!

Вярвам, че с вашата подкрепа ще продължа да работя активно за развитието и напредъка в сферата на образованието, икономиката, спорта и туризма. Това са областите, в които притежавам нужните знания, опит и възможности, и имам поет ангажимент към хората, гласували ми доверие в Общински съвет – Дряново!

     За тези, които не ме познават, представям моята визитка:

     Роден съм на 03.06.1990 година в град Дряново, където продължавам да живея сега и да се развивам. Завършил съм средно образование в Национална Априловска гимназия с профил „Немски език”. Продължих своето обучение в Стопанска академия "Д. А. Ценов" – Свищов като бакалавър и магистър по „Счетоводство и контрол”.

След успешно защитен дисертационен труд, придобих докторска степен по „Счетоводство“ и към момента работя като главен асистент в Катедра „Мениджмънт” на ТУ – Габрово. Развивам успешно собствен бизнес в сферата на туризма и земеделието. Работя също като финансово-застрахователен консултант във водеща компания и от няколко години съм търговски представител за региона на известна винарска изба.

     В свободното си време обичам да играя волейбол с приятели. Страстта ми към този спорт е още от ученическите години, когато тренирах професионално, а след това продължих и в Академията!

Това съм аз! Днес и сега! Заставам пред Вас с личността си!

Подкрепете ме с преференция 103 в бюлетина №18!

С уважение,

д-р Иван Събев