Надя Стефанова: Вярвам, че всички ние имаме право на спокоен и достоен живот тук и сега

21.03.2021 г. От Щаба на 733 A A A

     Здравейте приятели,

     Приех предложението да участвам в листата на „ Изправи се! Мутри вън!" с №18 за МИР – Габрово, защото вярвам, че всички ние имаме право на спокоен и достоен живот тук и сега. Защото добре познавам проблемите и тревогите на моите съграждани, свързани със здравеопазването, образованието и принудата да търсят реализация в чужбина. Включвам се в тази надпревара и защото знам, че решаването на тези въпроси започва със смяна на сегашния модел на управление и влизането в политиката на обикновените, почтени и компетентни хора.

     Ето и моята визитка:

     Родена съм на 22.08.1978 год. в гр. Трявна. Завършила съм ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, специалност Маркетинг. В момента работя като технически организатор в сферата на машиностроенето в местна фирма. От 6 години активно работя за каузите на „ Движение 21”. В малкото свободно време, което имам обичам да се разхождам сред природата или да играя народни танци. Майка съм на две вече пораснали деца.

     Това съм аз – част от обикновените хора в листите на „ Изправи се! Мутри вън!" Ще се радвам ако ме подкрепите с бюлетина 18 и преференция 106!