ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БСК ДОБРИ МИТРЕВ

25.04.2023 г. БСК 461 A A A

 

ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БСК ДОБРИ МИТРЕВ

____________

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ,

На 25 април 2023 г. Българската стопанска камара отбелязва 43 години от своето основаване.

Нашата организация е жив организъм, който се развива с пулса на времето. БСК е съвкупност от всички Вас – нашите членове, нашите социални и бизнес партньори, нашите съмишленици и нашите конкуренти.

В деня на рождения ден на Камарата се обръщам с искрена благодарност към всеки един от Вас, с цялото си уважение и признателност, че избрахте точно нас, за да бъде чут гласът на българския бизнес.

На първо място, бих искал да благодаря на всички служители на БСК през годините и на настоящия екип. Благодаря им за експертизата, за отдадеността, за приемането на чуждите проблеми като свои, за вярата в каузата на организацията, за готовността да отстояват принципите, дори когато да си безпринципен е най-печелившата позиция. Продължавайте да бъдете!

Благодаря за доверието на нашите членове – десетки хиляди български компании, над 120 браншови организации и над 130 местни структури в цялата страна. Това доверие е подарък, който с достойнство браним всеки ден. За цялата си 43-годишна история винаги сме били равно отдалечени от всяка власт, не сме търгували с влияние, не сме се нагаждали и няма да го направим, защото вярвам, че именно затова сме Ви спечелили в семейството на БСК. Ще продължим да бъдем такива!

Вярвам, че обликът на БСК е такъв и благодарение на нашите социални партньори. В сблъсъка на идеи и амбиции проличават разликите. Те ни отличават и ни правят уникални. Ще съхраним тази черта и ще я отстояваме!

Вратата на БСК винаги е била и ще бъде широко отворена за всички активни, почтени и отговорни предприемачи. Благодарни и горди сме, че успяхме да се съхраним през всички тези години и, най-важното – имаме сили да мечтаем и да продължаваме напред!

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ,

Вярвам, че най-доброто предстои и в него ще бъдем отново заедно!

Честит празник!

 

С УВАЖЕНИЕ,

ДОБРИ МИТРЕВ

Председател на УС на БСК