Габрово посреща голямата Лили Иванова

23.06.2022 г. Цветомир Цанков 524 A A A

          Голямата Лили Иванова пристига в Габрово на 26 юни /неделя/, за да осъществи своя пореден концерт на сцената на Спортна зала "Орловец" с начален час 20:00.

          Гостуването на Лили Иванова в Габрово е част от годишното националното турне на певицата и нейния бенд. Турнето започна на 14 април в нейния роден Кубрат и ще завърши с кулминационен концерт в софийската Арена Армеец на 4 декември.

          Въпреки предизвикателствата на коронавирусната пандемия през последните две години Лили не спря да работи интензивно в името на своята публика. Миналогодишното ѝ турне отново доказа, че тя е във върховна форма, а през септември се появи и краткосвирещият ѝ албум “Чуй душата ми”, съдържащ пет песни. През месец април т.г. Българска телеграфна агенция уважи Примата на българската песен със специален брой на списание “ЛИК”, включващ абсолютно всички бюлетини на БТА, публикувани още от началните години на кариерата на певицата, както и интервюта с настоящите членове на нейния бенд.

          Билети за концерта на Лили Иванова на 26 юни в Габрово можете да закупите както в мрежата на Eventim, така и на касата на Спортна зала “Орловец” всеки ден от 10:00 до 18:00 ч. За повече информация можете да се обадите на тел. 0889537168 – Станислав Гочев.