Отново в Севлиево - стендъп комедия

14.04.2022 г. Цветомир Цанков 382 A A A

          В партньорство със севлиевската галерия Видима Club Jack отново възобновява традиционната си стендъп комеди програма и тази вечер става домакин на шоуто на Георги Кючуков “Не, мерси!”.  

          Ковид мерките удариха силно клубната култура в България, но истинските комедианти се надигат като феникс от пепелта и ни заливат с уникалното си чувство за хумор в клубовете, където се изявяват. Севлиево е един от градовете, в който през цялата 2022 година ще се организират шоу-програми благодарение на контактите с организацията “Inside Joke” - пионери в българския стендъп с богат актьорски състав и дългогодишен опит.  

          А тази вечер по традиция премиерата се пада на централния нападател Георги Кючуков, сочен още за "кмета на стендъпа в България". Той е носител на наградата "Golden Mic 2021" за най-добър комедиант, а шоуто му "Не, мерси!" е винаги разпродадено и публиката иска още...  

          Не пропускайте едно уникално събитие на живо в Севлиево само днес, на 14 април, от 20:00 ч. в Club Jack, намиращ се на ул. “Стефан Пешев” 50А. Входът за събитието е 10 лв., а местата са ограничени до запълване на клуба. 

          Напомняме, че знаковата за Севлиево галерия Видима е организационен партньор на събитието, с което безвъзмездно подпомага културното разнообразие в града.