Официално бе открит офиса за изборната кампания на двойката Румен Радев - Илияна Йотова

01.11.2021 г. Будно Габрово 1339 A A A

     На скромна церемония в Деня на народните будители, в Габрово, бе открит офисът за изборната кампания на президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова. Той се намира на улица „Радецка“ и е познат от миналото на всички габровци като кафе „Тифани“. Старт на събитието даде кмета на гр. Дряново г-н Трифон Панчев, който приветства всички, дошли да подкрепят преизбирането на действащите президент и вицепрезидент.

     Водачът на листата на „Продължаваме Промяната“ г-жа Яна Балникова сподели прекрасните си впечатления от президента г-н Румен Радев и думите, с които той й е завещал работа в полза на обществото, при встъпването й в длъжност по време на Първото служебно правителство.

     От името на „Будно Габрово“ и хората, които започнаха борбата против статуквото в нашия град, г-жа Пепа Сомлева изрази надежда, че г-н Радев ще продължи от втория си мандат обединителния процес между всички желаещи справедливост, законност, развитие и просперитет в България.

     Поздравителен адрес беше поднесен и от ИБГНИ. Присъстваха граждани, общински съветници и представители на БСП, АБВ и др. Сред гостите разпознахме и вице олимпийския шампион по волейбол г-н Митко Тодоров, общественици.

     Емоционална реч произнесе г-жа Весела Лечева, член на Инициативния комитет „Радев-Йотова“.

     Всички пожелаха успех на тандема на 14-ти ноември.

     Официалната част на събитието закри г-н Николай Григоров общински съветник в Общински съвет Габрово.

     Топлата ноемврийска вечер позволи тържеството да се състои на открито пред офиса и при всички противоепидемични мерки.