Пепа Сомлева: Благодаря на моя роден град Севлиево, че подкрепи участието ни в изборите като гражданска квота на „Изправи се! Мутри вън!“

08.04.2021 г. Пепа Сомлева, Тихомир Тотев 1314 A A A

Пепа Сомлева: "Благодаря на моя роден град Севлиево, че подкрепи участието ни в изборите като гражданска квота на „Изправи се! Мутри вън!“"

 

По време на избори кристализират истини, които в останалото време остават незабележими.

Анализите от електоралната битка са готови, но сега е време да благодарим на всички севлиевци, които ни подкрепиха – всеки със своите мотиви – дали просто защото ни познават, дали  защото ни имат доверие, или защото знаят, че се отнасяме отговорно към всичко, което правим и защото знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепа в наше лице, или просто, защото ни харесват.

Все повече граждани осъзнават, че само местни хора могат да разбират и правилно анализират проблемите на общността и региона. Времето на скъпите реклами, лъскавите тв студиа и помпозни, но празни от съдържание, речи на кандидатите с милиони си отиде от ежедневието ни, заедно с тях.

Без значение дали сме част от националната власт или не, ние винаги ще бъдем заедно с вас.

Продължаваме трудолюбиво да работим, по всички задачи, които ни поставяте и да следим за законността и почтеността в политиката.

Далеч зад нас останаха партии с милионни бюджети, а ние разчитахме само на вашата подкрепа и благодарение на нея сме четвърта политическа сила в област Габрово.

Благодарим ви за доверието, което ни дава увереността да продължим да работим за общността!

Пепа Сомлева

Тихомир Тотев